VIDEO – Au intrat pe gheaţă şi au aşteptat ca muzica să înceapă. Urmăriţi-le ce fac la minutul 2:34. Wow!

VIDEO MAI JOS…

16 patinatoare canadiene au strălucit la Campionatul Mondial de patinaj sincron ediţia 2015 cu o reprezentaţie de excepţie. Componentele echipei Canadei au dovedit că stăpânesc luciul gheţii şi că au un talent desăvârşit în arta patinajului.

Loading...

Patinajul sincron se află undeva la graniţa dintre sport şi artă, iar talentul celor care execută astfel de programe pe gheaţă ne lasă practic fără cuvinte. Spectacolul fascinant pe care l-au oferit patinatoarele canadiene i-a ţinut cu respiraţia tăiată pe toţi spectatorii, cucerind pe bună dreptate admiraţia acestora. Timp de 4 minute s-a desfăşurat un adevărat regal de patinaj într-o notă de eleganţă şi sincronizare remarcabilă.

Pe fundalul muzical al melodiei „Proud Mary” interpretată de Tina Turner, patinatoarele au alunecat pe gheaţă cu o naturaleţe şi o lejeritate uimitoare. Îmbinând în mod armonios tehnica elementelor de patinaj cu expresia artistică, fetele au reuşit să transforme acest sport frumos şi expresiv în adevărată artă.

Coregrafia reprezentaţiei din acest concurs a impresionat prin armonie, frumuseţe şi mai ales precizie. E incredibil cum în minutul 2:34 cele 16 patinatoare împărţite în două linii perfecte pot trece unele pe lângă altele fără nicio greşeală!

Ţinuta impecabilă, dar mai ales mişcările elegante ne dezvăluie munca susţinută depusă pentru atingerea unei astfel de performanţe. Numeroasele ore de antrenament au condus, fără îndoială, la această reprezentaţie de înaltă ţinută artistică.

Grupările şi regrupările perfecte însoţite de o coordonare ireproşabilă au asigurat succesul acestui moment în care pasiunea şi dăruirea fetelor pentru această disciplină sportivă a fost cu adevărat extraordinară.

Loading...