VIDEO – Acest instructor auto habar nu avea ca eleva lui este pilot de raliu. Priviti ce a urmat

VIDEO MAI JOS…

– Ce s-a intamplat cu mine? – bolborosea un tip, revenindu-si dupa o operatie chirurgicala.

Loading...

– Ati nimerit intr-un accident rutier si ati fost operat.

– Inseamna ca sunt in spital?

– In mare parte, da.

————–

Dupa ce loveste un pieton, masina isi continua drumul inca vreo 10 metri . Soferul scoate capul pe fereastra si tipa: – Fii ba atent ! Pietonul se ridica repede, speriat, impleticindu-se si intreaba: – De ce ba, dai inapoi ?

————–

Englezii se hotarasc sa intre cu totul in randul tarilor europene si sa modifice codul rutier pentru a circula si ei pe dreapta. Dar nu prea stiu cum sa abordeze problema, asa ca ii roaga pe francezi sa ii ajute, ca intre vecini. Raspunsul francezilor:

– E prea complicat dupa atatia ani de mers cu masinile pe stanga sa convingi oamenii sa mearga pe dreapta. Duceti-va la nemti, ca ei sunt cei mai ordonati. Raspunsul nemtilor:

– Aici nu e vorba de o chestie simpla, asta e reforma in toata regula. Va sfatuim sa cereti aportul romanilor, ca in ultimul timp ei s-au specializat in reforme. Raspunsul romanilor:

– Este vorba de o schimbare mult prea mare ca sa poata fi facuta brusc! Va propunem o reforma in trepte; pentru inceput, in primele 6 luni, sa circule doar camioanele pe partea dreapta.

————-

Un “mare om” de afaceri roman conduce masina prin Bucuresti, grabindu-se la o importanta intalnire, unde a fusese chemat de urgenta sa semneze un contract. Este pe punctul sa intarzie, dar nu gaseste nici un loc de parcare. Disperat, isi inalta privirea spre cer si zice:

– Doamne, e cel mai important contract din viata mea, daca ajung la timp si-l semnez nu voi mai avea probleme niciodata. Ajuta-ma sa gasesc un loc de parcare si-ti promit ca ma voi duce la biserica in fiecare duminica, voi tine post si voi ajuta oameni saraci si nevoiasi. Voi fi cel mai bun om pe care l-ai vazut vre-odata.

Ca prin farmec, in fata lui se elibereaza un loc de parcare.

Omul ridica usurat ochii spre cer, se sterge de sudoare si spune:

– Nu te mai osteni, Doamne, ca tocmai am gasit unul!

Loading...