Unește-ți palmele și fii atent la acest mic detaliu! Îți va schimba viața!

Mainile unei persoane pot spune multe despre ceea ce place fiecaruia si despre ceea ce iubesc. De aceea, uneste-ti mainile si afla ce spun acestea despre tine.

Loading...

1. Daca liniile sunt la acelasi nivel – Ai intentii serioase si preferi relatiile constante. Este rationala si nu iti plac schimbarile bruste in viata. Este sensibila si iti pasa de parerea celor din jur

2. Daca linia manii stangi e mai jos – Preferi un partener mai in varsta si mai inteligent. Esti iubitoare, romantica si nu urmezi regulile sociale. Ai un al saselea simt.

3. Daca linia mainii stangi e mai sus – Nu te grabesti sa ai relatii serioase si nici nu crezi ca dragostea iti poate aduce fericirea. Insa atunci cand decizi sa lasi pe cineva in viata ta, acasta persoana va fi mai tanara sau va avea o nationalitate diferita. Esti independenta si depasesti toate hopurile in viata.

Alcool, iod și aspirină – rețeta pe care niciun farmacist nu vrea să o știți

In ziua de astazi nu trebuie sa fiti naivi, deoarece oamenii au inceput sa-si piarda constiinta si intentionat dau anumite tratamente ca sa mai cereti, iar boala sa se vindece foarte greu.

Anumiti medici ar putea recomanda anumite ingrediente mult mai bune pentru sanatatea noastra, insa, acestia prefera sa taca, deoarece si ei trebuie sa traiasca din ceva, nu?

S-a demonstrat faptul ca amestecul dintre alcool, iod si aspirina face minuni pentru durerile de picioare, glezne si spate, care sunt tare neplacute.

Cu ajutorul acestor ingrediente te poti simti iar tanar ca acum 20 de ani cand puteai sa alergi si sa sari cat vroiai.

Nu trebuie sa cumparati tot felul de creme si medicamente scumpe ca sa scapati de picioarele umflate, de dureri si rani mai vechi, trebuie doar sa aplicati solutia aceasta.

Iata care sunt ingredientele:

iod 100 ml

300 ml de alcool

10 pastile de aspirina

Se amesteca toate ingredientele (pastilele sunt zdrobite) si lasati amestecul la un loc intunecat si rece timp de 21 de zile. Aplicati o compresa si masati direct pe zona unde simtiti durere, veti vedea ca in timp durerile acestea vor fi istorie!

Loading...