Trecea pe lângă o magazie veche, abandonată și a auzit niște sunete ciudate. Când a spart încuietoarea i s-a făcut frică, a făcut câteva poze și s-a dus la poliție: ,,Toată lumea știa ce se întâmpla acolo de 6 ani, dar nu au spus de frică. Nu suntem animale!” Uite ce a văzut

Dacă familia nu este de acord cu persoana pe care o consideri iubirea vieții tale, aceasta este deseori o problemă serioasă. Te simți cumva între ciocan și nicovală pentru că îți iubești și familia, dar și partenerul de viață. Deși în cazul majorității oamenilor o simplă discuție cu părinții ar rezolva problema, o femeie din China nu a mai apucat să facă asta…

Părinții ei au tratat-o ca pe un animal fiindcă ei nu erau deloc de acord cu cel cu care alesese ea să își petreacă viața. De fapt, mai precis, ceea ce a făcut familia a fost să o încuie în magazie, unde a fost obligată să doarmă pe o grămadă de paie timp de 6 ani.

Loading...

Numele fetei este Zhang Qi și are 24 de ani. Daily Mail scrie că a fost forțată să stea în acea magazie timp de 6 ani după ce nu și-a ascultat mama atunci când aceasta i-a ordonat să se despartă de iubitul ei, iar acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că fata insista că se despărțise deja de el.

Zhang a încercat de multe ori să evadeze, dar părinții au spus tuturor celor din sat că este bolnavă mintal și că au fost obligați să o încuie în acea magazie pentru binele ei. Totuși, unul dintre vecini nu a crezut povestea, așa că a făcut câteva fotografii și le-a postat pe internet, asta după ce au spus autorităților, iar acestea nu au făcut absolut nimic.

Chow, cel care a făcut pozele, a declarat: ,,Părinții ei sunt puternici aici, și tuturor li s-a zis să nu se bage. Toată lumea știa că fata e încuiată acolo. Eu m-am mutat și veneam doar în vizită uneori, așa că mie nu-mi mai pasă de amenințările lor.

De-aia am fost atât de fericit că am putut să fac acele poze publice, după ce autoritățile locale au refuzat să facă ceva să o ajute. De fiecare dacă când veneam de sărbători, mergeam să o vizitez. Ultima dată am văzut-o pe niște paie, cu mâncare aruncată în jurul ei, printre gunoaie. Mi-am zis că e de ajuns!

Indiferent dacă ce au spus despre problemele ei mintale, nu merită să fie tratată ca un animal, eu m-am săturat și am contactat poliția, iar apoi am pus imaginile pe internet”.

Din păcate nu a existat niciun comentariu oficial despre starea actuală a fetei, deși știm că a fost scoasă de acolo, conform Daily Mail.

Loading...