Rulada cu ou si legume – Foarte ușor de preparat, impresionează orice invitat

Rulada cu ou si legume – Foarte usor de preparat

Ingrediente

Loading...

3 oua

2 morcovi

3 cartofi de marime medie

1 mar

200 gr mazare din conserva

20 gr gelatina

1 lingura zeama de lamaie

3 -4 linguri smantana mai grasa

6-7 linguri maioneza

1 lingura mustar

1 pahar supa de legume

putin piper negru macinat

sare

Mod de preparare

Curata si spala morcovii si cartofii. Fierbe-i apoi in apa cu putina sare. Scurge-i de apa si taie-i in cubulete mici. Dizolva gelatina intr-un pahar de apa (apa in care au fiert legumele). Curata marul, taie-l cubulete si stropeste-l cu zeama de lamaie.

Amesteca paharul de supa de legume, in care ai pus gelatina, cu maioneza, smantana, mustarul, piperul si sarea. Omogenizeaza. Fierve ouale tari. Tapeteaza o tava cu folie alimentara.

Pune pe fundul tavii o parte din legumele taiate si marul. Aranjeaza-le cat mai bine. Pune ouale intregi (fara coaja, bineinteles), unul dupa altul. Acopera ouale cu restul de legume.
Toarna mixul cu gelatina, apoi baga in frigider pentru 2-3 ore.

Reteta bonus:

Incet incet incep pregatirile pentru sarbatorile de iarna, iar gospodinele sunt in cautarea celor mai bune retete pentru masa de Craciun. Salata Boeuf este nelipsita, asa ca trebuie sa afli toate secretele pentru ca preparatul sa iasa perfect

Ai nevoie de

1 kg cartofi

500 gr morcovi

400 gr castraveti

gogosari murati.

Cartofii si morcovii se fierb, la fel ca alte 450 de grame de carne de vita. Imediat dupa ce s-au fiert, ingredientele se taie in cubulete mici si se amesteca cu mâna, pentru a putea combina cum trebuie aromele.

Ceea ce putini stiu este ca in mod normal se foloseste carnea de vita, nu cea de pui, aceasta fiind cea care da cu adevarat gust salatei.

Loading...