Rulada care o să facă furori la orice masă – Rețetă pentru Ruladă cu carne și ouă fierte

Rețetă pentru Ruladă cu carne și ouă fierte: iată o rețetă de ruladă cu ouă fierte, absolut delicioasă…

Pentru a prepara această ruladă, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Loading...

sare si piper, dupa gust

650 grame carne tocata de porc

35 grame patrunjel

6 oua

15 grame usturoi

aluat foietaj

50 grame mozzarella

Cum se prepară?

Ouale se pun la fiert, dar intre timp se pregateste carnea tocata. In compozitia carnii de pune un ou crud, urmand sa adaugam piper si sare. Daca doriti un gust mai puternic puneti si usturoiul si patrunjel tocat marunt, urmand sa amestecati bine.

Se taie mozzarella in felii subtiri, trebuie sa iasa 9 bucati. Pe o tava se aseaza o foaie din aluatul de foietaj, urmand sa punem peste ea jumatate din compozitia de carne.

Carnea se intinde uniform peste tava, urmand sa punem 5 felii din mozzarella si 4 oua fierte. Deasupra oualelor punem restul mozzarellei. Din restul cantitatii de carne trebuie sa acoeprim umplutura de oua.

Pe foaia de aluat care are ramas langa carne se face niste taieturi pe diagonala, apoi lipim margile astfel incat sa fie acoperita carnea in intregime. Se unge tarta cu un ou batut.

Cuptorul se incalzeste la 180 grade Celsius si se baga tava pentru 30 de minute.

Prajitura „Minune” – La ce gust delicios are, isi merita aceasta denumire

Ingrediente:

850 gr biscuiti simpli

6 linguri Nutella sau alta crema de ciocolata

1 lingurita unt

1 lingura smantana dulce sau frisca lichida

Pentru crema:

3 pachete budinca vanilie

7 linguri zahar

1.2 litri lapte

Pentru decor:

500 ml frisca lichida

1 plic zahar vanilat

140 gr ciocolata cu lapte

Mod de preparare:

Jumatate din biscuiti se asaza frumos pe fundul unei tavi. Crema de ciocolata se amesteca cu untul si cu smantana. Amestecati bine pana obtineti un amestec consistent, dar tartinabil. Turnati amestecul peste primul strat de biscuitii din tava si acoperiti cu restul biscuitilor ramasi. Intr-o oala se pune praful de budinca, laptele si zaharul (sau se prepara conform instructiunilor de pe pachet).

Se pune pe foc si se mesteca incontinuu pana cand se formeaza crema. Atentie sa nu se formeze cocoloase. Se intinde peste baza de biscuiti cat timp este moale si se intinde pe toata suprafata lor. Se bate frisca tare impreuna cu vanilia.

Cu ajutorul unei linguri intindeti frisca peste stratul de budinca. Pentru un aspect frumos,radeti ciocolata cu lapte peste stratul de frisca. Speram sa va fie de folos reteta noastra si va mai asteptam pentru noi retete.

Loading...