Pur si simplu, ador aceasta reteta – Nimic nu mai ramane in tava pentru a doua zi – Budinca de dovlecei cu carne si cascaval – Ori de cate ori o fac, ai mei imi mai cer o portie

Ingrediente:

4-5 dovlecei mai mici

Loading...

350 gr carne tocata

2-3 cepe medii

2-3 linguri pasta de rosii

130 gr cascaval tare

4-5 oua

150 gr smantana

7-8 rosii mici

piper negru

ulei

sare

Mod de preparare:

Toaca marunt ceapa si prajeste in tigaie, impreuna cu pasta de rosii si carnea tocata. Potriveste de sare si piper.

Spala dovleceii, da-i pe razatoarea mare, presara niste sare pe ei si lasa-i deoparte cateva minute. Stoarce-i bine apoi.

Spala rosiile si taie-le rondele.

Mixeaza smantana cu ouale si potriveste de sare. Unge cu putin ulei o tava de copt. Pune in tava jumatate din cantitatea de dovlecei, apoi carnea si restul de dovlecei.

Acopera cu rosiile rondele. Toarna ouale peste tot, presara cascavalul si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru circa 30-35 de minute.

Loading...