Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut aşa ceva. Câţi bani au făcut Prinţul Harry şi Meghan Markle la nuntă

Pe 19 mai, a avut loc ceea ce presa a numit nunta anului în întreaga lume. Sute de invitaţi au fost martorii ceremoniei spectaculoase de căsătorie a Prinţului Harry cu Meghan Markle, iar cârcotaşii au speculat că cei doi s-ar fi îmbogăţit după fastuosul eveniment

Ei bine, Ducele şi Ducesa de Sussex au primit daruri în valoare de 7 milioane de lire sterline, însă totul a fost donat, aşa cum cei doi proaspăt căsătoriţi şi-au dorit, scrie DAILY MAIL.

Loading...

De asemenea, protocolul Casei Regale din Marea Britanie nu permite familiei să primească vreun cadou.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Prinţul William şi Kate. În momentul în care cei trei copii ai lor au venit pe lume, cei doi soţi au primit cadouri gratuite, dar soţii au decis să le trimită înapoi, cu toate că valorau însumat 30 de milioane de lire.

Vestea a căzut ca o bombă! Meghan Markle este deja însărcinată?! “Au tot fost la clinici de fertilizare”

După o nuntă ca în poveşti şi săptămâni întregi pe prima pagină, Ducele şi Ducesa de Sussex uimesc din nou! Se pare că Meghan Markle ar fi deja însărcinată în trei luni

Conform ziarelor din Marea Britanie, Harry şi Meghan au fost la mai mulţi medici specialişti în fertilitate în lunile premergătoare nunţii regale. În plus, în primul interviu după anunţul logodnei, Harry a declarat pentru BBC că speră “să întemeieze o familie în viitorul cât mai apropiat”.

Cârcotaşii au sugerat că rochia de mireasă a lui Meghan arăta de parcă ar fi ascuns un început de burtică de gravidă.

Referitor la sarcina, în timpul ceremoniei de nuntă, cuplul regal a schimbat câteva priviri cu subînţeles chiar în momentele în care se vorbea despre familie: în timp ce episcopul de Windsor vorbea despre căsnicie, spunând că “este fundamentul unei vieţi de familie, în care copiii se nasc şi sunt crescuţi”, Harry s-a întors înspre Meghan şi a zâmbit.

De asemenea, cei doi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi chiar înainte să se cunoască. Prinţul Harry declara în 2012 că “doar aşteaptă persoana potrivită” pentru a face acest pas, în timp ce noua Ducesa de Sussex este cunoscută pentru “modul extraordinar în care se comportă în preajma copiilor”, scriu cei de la Closer Weekly.

Loading...