Motivul pentru care este bine sa te speli pe fata cu bicarbonat in fiecare dimineata

Porii din jurul nasului au tendinta sa se largeasca si asta nu place nimanui. Porii largiti dau un aspect de boala sau de varsta mai inaintata decat cea reala. Mai mult decat atata, acestia pot cauza probleme in ingrijirea pielii avand in vedere ca murdaria patrunde usor si provoaca aparitia acneei si a punctelor negre. Porii sunt o componenta naturala a pielii care nu poate fi eliminata dar se pot reduce mult afectiunile provocate de acestia fara sa cheltuim o avere pe produse cosmetice. Persoanele care folosesc crème si lotiuni pentru tratarea acestora ajung sa aiba probleme si mai mari.

Persoanele cu pielea grasa sunt mai predispuse la probleme datorate porilor decat persoanele cu tenul uscat. Daca nu acordam suficienta atentie ingrijirii pielii se vor dezvolta punctele negre. Formarea punctelor negre este amestecul de praf cu secretia uleioasa a porilor.

Loading...

Exista un tratament care ajuta la micsorarea porilor largiti. Tot ce aveti nevoie este bicarbonat. Acest ingredient care are atat de multe intrebuintari, ne ajuta si de aceasta data. In cazul acesta ne ajuta la curatarea si indepartarea mizeriei si a celulelor moarte de la nivelul pielii si combate bacteriile de la nivelul pielii lasand pielea neteda si curata.

URMATI ACESTI PASI PENTRU MICSORAREA PORILOR

Incepeti prin folosirea unui sapun fara parfum pentru spalarea fetei.

Puneti in palma o lingura de bicarbonat si putina apa sa formati o pasta. Masati usor cu miscari circulare fata.

Imediat dupa ce clatiti fata cu apa calda veti simti diferenta

DE CE SA FOLOSIM BICARBONAT PENTRU INGRIJIREA FETEI

Bicarbonatul este un exfoliant foarte delicat care ajuta la curatarea in profunzime a porilor de mizerie si ulei. Acesta mai reglaza deasemenea si PH- ul de la nivelul pielii care se stie ca are un rol foarte important in frumusetea pielii.

Bicarbonatul este un remediu datorita proprietatilor sale anti- septice si anti – inflamatoare care ajuta in in prevenirea acneei.Acesta absoarbe de asemenea uleiul din pori prevenind astuparea lor.

Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti rudelor si prietenilor dvs.

Loading...