La doar 4 anișori această fetiță și a făcut mama să plângă cu vocea ei! Toată lumea e de acord că aceasta este cea mai drăgălaşă interpretare

Sunt anumite momente din viaţa noastră când trebuie să ne întoarcem privirea spre ceea ce este mai valoros şi să ne deschidem inima cu căldură şi dragoste necondiţionată. Având familia alături vom fi mult mai încrezători, mai buni şi mai împliniţi sufleteşte. Sărbătorile Pascale sunt un prilej minunat pentru a ne bucura de ceea ce este frumos şi sincer.

Claire Ryann Crosby, este o fetiţă de doar patru anişori care trăieşte cu familia ei în Utah, SUA, şi care ne aduce cu vocea ei de înger o emoţie deosebită chiar în săptămâna Paştelui, interpretând cu multă naturaleţe una dintre melodiile ei preferate „Beautiful Savior”.

Loading...

Într-un decor natural de primăvară, chipul gingaş al micuţei radiază de frumuseţe asemeni mulţimii lalelelor colorate care o înconjoară. Cu astfel de momente nepreţuite putem descoperi ce înseamnă emoţia, bunătatea şi binecuvântarea. Sinceritatea copiilor şi inocenţa lor uimitoare sunt pentru noi cei mari adevărate lecţii de viaţă.

Nimic nu poate fi mai frumos decât un glas de copil care are puterea de a câştiga respectul şi iubirea celor dragi. Doar aceste minuni ale vieţii pot să ne încălzească sufletele şi să ne lumineze minţile. Ascultând-o pe micuţa Claire şi vizionând scene care îl au în prim plan pe Hristos Mântuitorul redescoperim împreună încrederea, iubirea şi speranţa. Muzica poate face minuni atunci când vocea care îi dă viaţa este atât de sensibilă!

Loading...