Îți mai amintești de Pistruiatul? Uite cum arată acum și ce s-a ales de el

Puștiul roșcovan care în 1973 încânta românii alături de Sergiu Nicolaescu și-a pierdut strălucirea. Deși multă lume spunea că va avea un viitor strălucit, el nu a urmat o carieră de actor, ci s-a dedicat șoferiei.

Costel Băloiu a vorbit într-un interviu pentru autotestmagazin.ro despre cum a fost viața sa de când a dispărut din lumina reflectoarelor și și cum a rămas fără loc de muncă la un moment dat, după ce s-a luat la harță cu patronul firmei la care muncea.

Loading...

În prezent lucrează ca șofer la Ministerul Educației și este foarte multumit de ceea ce face, chiar dacă nu câștigă foarte bine.

El a explicat că a mai fost, însă, la castinguri.

„Anul acesta am fost la un casting, a insistat un prieten, dar nu am putut să accept rolul. Trebuia să joc rolul unui golan care controla fel de fel de mizerii și gunoaie, nu îți spun ce replici avea… Le-am spus că nu pot să vorbesc așa și că nu pot să accept.

Nu am regrete! Dacă nu mi-a convenit, m-am retras. Am luat multe decizii la nervi, multe idioate, am mai dat-o și de gard, de ce să nu recunosc…”, a spus Costel Băloiu, alias Pistruiatul.

„M-am gândit de multe ori care ar fi fost povestea mea de viață, ce prieteni aș fi avut, de multe ori mă întreb dacă persoana de lângă mine vorbește cu omul Băloiu sau se gândește că se află lângă Pistruiatul?

Știi… Când o să dau colțu` nu o să spună nimeni: „A murit Costel Băloiu”. O să spună: „A murit Pistruiatul”!…”, a încheiat Costel Băloiu, conform libertatea.ro

Loading...