Ionuț Dolănescu a confirmat ceea ce unii bănuiau deja: Da, e adevărat! Maria Ciobanu este…

Ionuț Dolănescu are o familie frumoasă și unită, alături de care trăiește în Statele Unite ale Americii.

Artistul a dezvăluit câteva secrete familie, dar și motivul pentru care mama lui, îndrăgita artistă Maria Ciobanu nu se mai întoarce în ţară şi nu mai cântă.

Loading...

În urmă cu câteva săptămâni, Maria Ciobanu a anunțat că se retrage din viața muzicală pentru a fi mai aproape de familia stabilită în SUA.

Ionuț Dolănescu a dezvăluit că mama lui are cetățenia americană, un lucru știut de către puțini fani de-ai îndrăgitei artiste.

„Mama este cetățean american”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Antena Stars.

În luna aprilie, Ionuț Dolănescu a dezvăluit că mama sa nu vrea să își mai riște sănătatea călătorind între America și România, dat fiind și vârsta înaintată.

„Spre liniștea răuvoitorilor și cârcotașilor, mama a luat decizia să-și încheie definitiv cariera muzicală. În ultimii ani și-a asumat un risc enorm de dragul publicului său venind în România.

Se află în Los Angeles, la sora mea, Camelia Ciobanu Filip și nu știu când va mai veni în țară. A ales să-i fie aproape soțului dânsei care nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă”, a dezvăluit Ionuț Dolănescu.

La rândul său, Maria Ciobanu, care a ajuns la vârsta de 80 de ani, a vorbit despre decizia de a rămâne în America.
Artista se simte ca acasă în America mai ales că o mare parte a familie sale se află acolo. Soțul, copiii săi, Camelia Filip și Ionuț Dolănescu și familiile lor locuiesc peste Ocean.
Vedeta a vorbit despre cel mai greu moment din viața sa.

”Am avut multe dezamăgiri, dar cea mai mare durere am simţit-o când am fost dată afară din casa în care am locuit peste 25 de ani.

Credința în Dumnezeu m-a ajutat mereu să merg mai departe, mai ales că eu am pierdut patru case la viața mea. Sile Dinicu, Dumnezeu să-l ierte!, când și-a pierdut casa, de supărare, a paralizat și a murit. Pe mine m-a întărit Domnul și m-a susținut familia”, a declarat Maria Ciobanu pentru revista Taifasuri.

La întrebarea care a fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut în această viață, ea a răspuns:

”Este greu de spus. Fiecare face bune şi rele în această viaţă. Poate împăcarea cu Ion Dolănescu, în 2004, după aproape 35 de ani cât nu ne-am vorbit”, a mărturisit artista.

Loading...