Horoscop toamnă 2018. Este timpul pentru marea iubire în ceea ce îi priveşte pe aceşti nativi. Pentru alţii, se anunţă o perioadă extraordinară la capitolul bani!

HOROSCOPUL TOAMNEI CU CAMELIA PĂTRĂŞCANU. Următoarele trei luni se anunţă unele de vis pentru cei mai mulţi dintre nativi. Fie că vorbim de reuşite pe plan sentimental sau financiar, aceste zodii vor trăi toamna vieţii lor!

Berbec – un sfârșit de an provocator pentru carieră, trebuie să facă un bilanț, dacă drumul îi reprezintă sau nu. Trebuie să se gândească dacă rup sau nu relația, dacă ea nu merge.

Loading...

Taur – un sfârșit de an fabulos, glorios. Vor avea hotărâri mari, unii divorțează, alții își găsesc sufletul-pereche. Pot face niște businessuri extraordinare. Trebuie să fie atenți la lege, munca pe care o fac să fie corectă din punct de vedere juridic. Poate fi toamna marii iubiri.

Gemeni – își fac calcule financiare. Vor pierde pe mâna altora în toamna anului 2018. Trebuie să fie atenți la sănătate, pot corecta mult.

Rac – un an foarte valoros, vor avea succes în relații. Unii își fac curățenie în lista de relație. Sunt pragmatici, reci, cerebrali, dacă nu fac curățenie, acest lucru îi poate afecta decenii.

Leu – trebuie să fie atenți cu munca. E un an grozav pentru ei în toamna lui 2018. Pot avea o ieșire la rampă spectaculoasă.

Fecioară – culege roadele muncii din ultimii ani. Pot întâlni persoana perfectă în această toamnă.

Balanță – își reamintesc nemulțumirile din trecut. Poate veni pe neașteptate o moștenire, spre toamna.

Scorpion – poate câștiga vizibilitate, dar are nevoie de un cadru juridic, își clădesc câștigurile pentru 2019. Poate e mai bine sa rupă niște relații brusc, decât să le lungească. Cei singuri pot întâlni o persoană cu care să pornească la drum în viață.

Săgetător – pot exista schimbări profesionale, poate chiar își schimbă profesia, să fie atenți la sănătate. Să muncească mai mult pentru banii câștigați, să fie mai creativi și mai mândri de cunoștințele pe care le-au acumulat.

Capricorn – vin niște răsplate absolut superbe. Pot să dezvolte un business pe cont propriu.

Vărsător – se poate ivi o afacere, fac schimbări în relațiile de familie. Poate avea loc o reașezare în sânul familiei.

Pești – sunt ghidați de sus la fiecare pas și trebuie să-și asculte intuiția. Studiile și călătoriile în străinătate sunt favorabile, au șansa să întâlnească un guru.

Loading...