HOROSCOP. Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 iulie – 4 august 2018. Cere și ți se va da!

HOROSCOP. Cand te surprinzi gandind sau rostind ceva negativ, inlocuieste-l cu mantra saptamanii. Fa asta oricat de des este nevoie. Apoi observa cum ti se modifica viata.

In fiecare marti gasesti pe Sfatulparintilor.ro Mantra zodiei tale! Te asteptam si saptamana viitoare!

Loading...

HOROSCOP. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Mantra saptamanii este: Eu aleg sa fiu fericit

Nu astept ca fericirea sa ma gaseasca pe mine. Eu cultiv fericirea cu iubire si o exprim in exterior, chiar si cand sunt fata in fata cu frica. Eu am puterea in mine sa las fericirea si bucuria sa straluceasca, neblocate de incertitudini sau lipsa de credinta.

HOROSCOP. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mantra saptamanii este: Eu sunt vocea pacii mele

In toate actiunile si cuvintele mele, eu vorbesc pace. Eu sunt ambasador al pacii si compasiunii fata de mine si fata de altii. In tot ce fac, imi asum responsabilitatea pentru partea mea de datorie ca sa creez pace pe pamant si sa o impartasesc si sa o dau mai departe si altora. Eu practic pacea adanc in inima mea.

HOROSCOP. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Mantra saptamanii este: Eu sunt la carma actiunilor si emotiilor mele

Desi nu pot controla toate intamplarile ce vin spre mine, eu imi pot controla reactiile. Eu sunt in control despre cum vorbesc cu altii, cum ii tratez, daca le iau comentariile si opiniiile la modul personal. Eu sunt in control cu privire la ce dau mai departe lumii si eu aleg sa dau iubire chiar si in timpul conflictelor.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Mantra saptamanii este: Eu sunt deschis

Eu sunt deschis si in fata durerii si in fata bucuriei. Eu sunt deschis in fata adevarului ca nu am toate raspunsurile si nici nu am nevoie mereu sa le am. Eu sunt deschis in fata Universului care se arata si se manifesta peste tot, mereu, chiar si in cele mai neasteptate locuri. Eu sunt deschis spre posibilitati, spre oportunitati, spre miracole, spre marile surprize pe care viata le are de oferit.

LEU (24 iulie – 23 august)

Mantra saptamanii este: Imi hranesc sufletul. Il las sa infloreasca

Imi hranesc creativitatea, imi alimentez curiozitatea. Ma bucur de calatorii, savurez lucrurile bune ale vietii in compania celor dragi. Ascult muzica buna, invat lucruri noi. Imi onorez corpul in toate formele. Vorbesc cu blandete adevarul. Ma scufund in noi pasiuni. Si mai presus de toate, imi las sufletul sa vorbeasca pentru mine si sa ma calauzeasca, bucurandu-ma de fiecare zi a vietii.

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Mantra saptamanii este: OM.

Aceasta mantra celebra si veche de cand timpurile nu s-a schimbat. Acesta este sunetul necesar meditatiei si conexiunii cu sufletul. Acest sunet repetat ne curata mintea. Cand avem mintea curata, permitem energiei pozitive a Universului sa intre si sa ne hraneasca cu ganduri aliniate cu Universul. Asa ne mentinem conexiunea cu divinitatea si primim inspiratie si calauzire.

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
mantra – balanta – signs-of-the-zodiac-3231761_640

Mantra saptamanii este: Eu sunt una cu mintea Universului.

Tu ai puterea totala sa controlezi fiecare aspect al vietii tale. Iar cand afirmi si stii ca esti una cu mintea universala, de fapt afirmi si astepti ca numai binele vine spre tine in fiecare zi.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Mantra saptamanii este: Eu servesc unui scop mai inalt

Atunci cand repeti aceasta mantra de multe ori, o repeti, o simti si o traiesti, ceea ce vei vedea este ca elimini conflictele din viata ta si iti reamintesti de toate lucrurile frumoase si inspirationale care exista in viata ta. Ajungi sa apreciezi toate formele de viata existente in jurul tau si sa nu iti mai lasi mintea si sufletul implicate in conflicte fara miza. Scopul ajunge sa iti fie armonia.

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Mantra saptamanii este: Eu sunt una cu toti si toate.

Aceasta este o idee si o mantra foarte importanta. Cand realizam cu adevarat ca fiecare este parte integranta din marea unitate a toti si toate, nu avem cum sa nu simtim iubire si apreciere pentru persoana din fata, pentru ca de fapt acea persoana suntem tot noi. Iar cand ne dorim binele pentru alte persoane, suntem in armonie cu Universul si binele se intoarce de fapt tot la noi.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Mantra saptamanii este: Eu am in mine tot ce e mai bun si mai valoros

Aceasta mantra inseamna ca iti revendici dreptul de a fi si a primi toata abundenta si starea de bine din Univers care sunt mereu in cantitate nelimitata si indeajuns pentru orice forma de viata. De fapt, Universul ESTE abundenta, precum valurile marii. Nu exista lipsa, nu exista lipsa de armonie si nu exista boala in momentul in care afirmi si iti revendici ceea ce este in mod firesc si natural al tau.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Mantra saptamanii este: Mintea mea este un instrument eficient de vindecare.

Orice boala contine o lectie pe care trebuie sa o invat.

Nu poti vindeca o boala de la acelasi nivel de constiinta la care ea s-a creat. Boala semnifica o dizarmonie dintre suflet si minte, transmisa prin corp ; un conflict intre ceea ce este si ceea ce ai vrea sa fie. Daca dai la o parte emotiile simtite din cauza bolii, vei gasi lectia sufletului traita cu ocazia acestei boli. Pune-ti intrebarea cheie: Ce am eu de castigat din faptul ca am aceasta boala? Atunci cand mintea ta va decide sa dea drumul la acel beneficiu obtinut asa, corpul va intelege ca nu mai e nevoie de boala si va declansa procesul de regenerare. Mintea conduce corpul.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Mantra saptamanii este: Imi place sa fiu EU.

Mesajul pentru tine este ca a venit momentul sa faci pace cu toate acele voci din cap care iti spun ca, pentru a-ti mentine suprematia de Leu admirat, trebuie sa fii si mai si decat esti. Relaxeaza-te. Esti deja perfect.

Loading...