După ce vei citi acest articol, nu vei mai arunca niciodată această parte a bananei! Uite ce poți face…

Ne-am obişnuit să aruncăm la gunoi cojile de banane dar în ţări precum India, sun cunoscute de zeci de ani propritatile curative ale stratului interior al cojii de banană.

UITE CUM TREBUIE SĂ UTILIZEZI PARTEA INTERIOARĂ A COJII DE BANANĂ

Loading...

FOLOSEŞTE COAJĂ DE BANANĂ PENTRU ALBIREA DINŢILOR.

Se freacă dintîi cu partea interioară a unei coji de banane în fiecare zi timp de 2 săptămâni.

Rezultatele le veţi vedea după primele zile.

2 ÎNDEPĂRTEAZĂ VERUCILE

Dacă ai negi, aceştia pot fi îndepărtaţi cu coajă de banană. Nu doar că vei scapă de cei pe careîi ai, dar nici nu îţi vor mai apărea alţii. Puneţi o bucată de coajă de banană pe neg şi bandajaţi. Lăsaţi peste noapte şi crepetati procedura până când acesta va dispărea.

TE SCAPĂ DE ACNEE ŞI RIDURI

Banană este excelenţă pentru o curăţare completă a pielii. Motivul este prezenţa antioxidanţilorşi a agenţilor anti-îmbătrânire. Bananele hidratează şi hrănesc pielea. Freacă o coajăde bananăpe piele într-o zona cu iritaţii sau cu probleme. Las-o să acţioneze 30 de minute şi vei vedea rezutatul.

TRATAMENT PENTRU PSORIAZIS

Din păcate această boală nu poate fi vindecată cu coajă de banană dar această poate ajută multla ameliorarea simptomelor.

COAJĂ DE BANANĂ CĂ ANALGEZIC

Freacă o coajă de bana pe zone dureroase ale corpului şi vei constată proprietăţile saleanalgezice.

CURĂ DE SLĂBIRE CU COAJĂ DE BANANE

Potasiul este un mineral extrem de important în procesul metabolic care duce la arderea grăsimilor. De aceea, conţinutul foarte ridicat de potasiu din coajă de banană o recomandă căpe o alegere foarte bună în cură ta de slăbire. Arderea caloriilor ne da energie şi astfek devenim şimai activi.

Coajă de banană mai conţine multe alte elemente benefice cum ar fi antioxidanţi, fibre, vitamine B şi vitamina A.

Loading...