Doi bebeluși au fost surprinși în burtica mamei lor în timp ce se jucau. Este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut!

Acesta este cel mai frumos lucru pe care l-am văzut vreodată.

Este extraordinar că tehnologia de ultimă oră ne oferă ocazia să vedem comportamentul bebelușilor

Au bagat o SARBA cum la NIMENI nu mai vezi !!! Nu am mai vazut vreodata pe cineva DANSAND asa

Loading...

O BLONDA din ROMANIA s-a facut de ras la ziua ei de nastere pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare ea si cum se misca – VIDEO

Viata fara prieteni este ca o masa fara desert. Este evident cat de nesatisfacatoare ar fi lumea in care am putea gusta din toate bucatariile lumii, fara a ne bucura, la final, si de deliciu unei prajituri.

Prietenia adevarata, insa, este cireasa de pe tort. Acest gen de relatie este cea mai echilibrata si usor de pastrat dintre toate. In principiu, oricine ar putea sa mentina o relatie adevarata de prietenie, sa respecte anumite reguli si “obligatii’ pentru ca apoi sa se bucure de toate drepturile, libertatile si implinirile pe care ti le aduce.

Daca aceia pe care ii numesti prieteni sunt persoanele cu care ocazional te intalnesti in oras la o cafea sau la mall la sfarsitul saptamanii, notiunea la care incerc sa ajung ti se poate parea usor exagerata. Acest lucru se datoreaza faptului ca mai nimeni nu vede prietenia ca pe o relatie serioasa, in care trebuie sa depui efort considerabil pentru a o face sa functioneze.

Implicarea afectiva si sacrificiile pe care le faci de buna voie si nesilita de nimeni sunt, din punctul meu de vedere, piatra de temelie a unei prietenii ideale. Usor de spus, greu de facut.

Mai ales cand avem la orice pas exemple de prietenii destramate, bazate pe interes sau in care increderea este tradata. Foarte putine persoane inteleg ceea ce inseamna cuvantul “prieten” si responsabilitatile care vin odata cu acest titlu.

De aceea, se spune ca intr-o viata gasesti, daca ai noroc, un singur prieten adevarat. Iti vine greu sa crezi? Citeste mai departe cateva sfaturi care iti vor asigura o prietenie mai puternica si vei putea spune, cu mana pe inima, cam cate prietene adevarate ai.

Loading...