Caz unic! El are 19 ani, ea 72, se iubesc la nebunie, s-au căsătorit și povestesc tuturor despre prima noapte! Vor să afle toată lumea: „Este o amantă…” Ce se întâmplă la ei în casă zilnic

Gary Hardwick este un adolescent în vârstă de 19 ani care s-a căsătorit cu o bătrână față de care îl separă o diferență de 53 de ani, însă, se pare, chimia dintre cei doi a depășit orice barieră de vârstă, deși băiatul este mai tânăr decât unul dintre nepoții bunicuței nonconformiste, aceștia fiind 6 la număr!

Prima întâlnire dintre cei doi s-a petrecut în vara anului 2016, au ieșit la masă, iar peste numai două săptămâni băiatul și-a luat inima în dinți și a întreabat-o dacă vrea să fie soția lui.

Loading...

„Daca iubesti pe cineva, varsta este doar un numar. Mi-am dat seama ca el este sufletul meu pereche. Nu am fost niciodata intimidata de varsta”, au fost cuvintele bunicii Almeda pe care nici măcar faptul că fiul ei nu mai vorbește cu ea de când a aflat de relația ei ciudată nu a putut-o despărții de noul ei iubit.

Au bagat o SARBA cum la NIMENI nu mai vezi !!! Nu am mai vazut vreodata pe cineva DANSAND asa

O BLONDA din ROMANIA s-a facut de ras la ziua ei de nastere pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare ea si cum se misca – VIDEO

Viata fara prieteni este ca o masa fara desert. Este evident cat de nesatisfacatoare ar fi lumea in care am putea gusta din toate bucatariile lumii, fara a ne bucura, la final, si de deliciu unei prajituri.

Prietenia adevarata, insa, este cireasa de pe tort. Acest gen de relatie este cea mai echilibrata si usor de pastrat dintre toate. In principiu, oricine ar putea sa mentina o relatie adevarata de prietenie, sa respecte anumite reguli si “obligatii’ pentru ca apoi sa se bucure de toate drepturile, libertatile si implinirile pe care ti le aduce.

Daca aceia pe care ii numesti prieteni sunt persoanele cu care ocazional te intalnesti in oras la o cafea sau la mall la sfarsitul saptamanii, notiunea la care incerc sa ajung ti se poate parea usor exagerata. Acest lucru se datoreaza faptului ca mai nimeni nu vede prietenia ca pe o relatie serioasa, in care trebuie sa depui efort considerabil pentru a o face sa functioneze.

Implicarea afectiva si sacrificiile pe care le faci de buna voie si nesilita de nimeni sunt, din punctul meu de vedere, piatra de temelie a unei prietenii ideale. Usor de spus, greu de facut.

Mai ales cand avem la orice pas exemple de prietenii destramate, bazate pe interes sau in care increderea este tradata. Foarte putine persoane inteleg ceea ce inseamna cuvantul “prieten” si responsabilitatile care vin odata cu acest titlu.

De aceea, se spune ca intr-o viata gasesti, daca ai noroc, un singur prieten adevarat. Iti vine greu sa crezi? Citeste mai departe cateva sfaturi care iti vor asigura o prietenie mai puternica si vei putea spune, cu mana pe inima, cam cate prietene adevarate ai.

Loading...