Băiețelul ei a descoperit că tati avea o aventură cu mătușa, dar când I-a spus mamei, ea și-a dat seama că e singura vinovată. E șocant ce i-a zis: ,,Tati o pupa mult pe mătușa Jane și a ajutat-o să-și scoată bluza, apoi Tanti Jane a…”

Micuțul Jhonny a văzut mașina tatălui trecând pe lângă locul de joacă îndreptându-se către pădure. Curios, el a urmărit mașina și l-a găsit pe tati sărutându-se cu mătușa Jane!

Șocat, copilul a mers la mama lui și a început să-i povestească tremurând agitat ceea ce a văzut. Mama îi spune să se calmeze și să îi povestească totul.

Loading...

Iată ce îi spune:

,,Am fost la locul de joacă și am văzut mașina lui tati intrând în pădure cu mătușa Jane. Am mers după ei să mă uit și l-am văzut pe tati pupând-o tare pe mătușa Jane, apoi el a ajutat-o să-și dea jos bluza, apoi mătușa Jane l-a ajutat pe tati să-și dea pantalonii jos, apoi mătușa Jane s-a așezat pe scaun, apoi tati…”

Aici mama îl întrerupe spunând că vrea ca el să spună toată povestea la cină pentru că voia să-i vadă fața soțului când aude totul.

Și apoi, în timpul cinei, copilul spune și sfârșitul poveștii, a descris totul, dar finalul i-a lăsat pe ambii părinți cu gura căscată:

,,Apoi mătușa Jane i-a făcut lui tati același lucru pe care mami și Unchiul Jack îl făceau mai demult, când tati era în armată”.

Nu știm dacă această poveste este bazată pe un fapt real sau e doar un fel de banc, dar sperăm că v-a amuzat la fel de mult ca pe noi!

Loading...