Băiatul i-a zis mamei că vrea să învețe să coasă și că nu merge la joacă cum fac alți copii de vârsta lui. Motivul pentru a vrut să facă asta te va lăsat mut de uimire

Un băiat de 12 ani din Australia a învățat să coasă pentru a face jucării cu care să înveselească copiii bolnavi din spitale.

Campbell Remess, din Hobart, Tasmania, a vrut să cumpere cadouri pentru copiii bolnavi, însă nu a avut destui bani pentru că provine dintr-o familie numeroasă. Așa că a învățat să coasă și a folosit mașina de cusut a mamei sale pentru a face jucării.

Loading...

A început să facă acest lucru în urmă cu trei ani, iar de atunci și-a îmbunătățit permanent tehnica. Dacă la început făcea un ursuleț mic în cinci ore, acum reușește să facă o jucărie și într-o jumătate de oră.

Mama băiatului a declarat că băiatul iubește să facă asta și că ar sta încontinuu la mașina de cusut dacă ar putea. Remees spune că dacă oamenii ar mai buni unii cu alții, atunci lumea s-ar schimba.

Tatăl lui a fost diagnostica cu cancer. Deși a trecut printr-o operație, există 80% șanse ca boala să reapară, așa că băiatul i-a făcut ursulețul de pluș care să-l ajute să treacă peste momentele grele. De atunci, a făcut peste 800 de ursuleți pentru copiii din spitale.

Fiecare jucărie este unică. Ideea lui i-a făcut pe oameni să doneze materiale și echipamente pentru ca el să poată face asta în continuare. Băiatul are activitate foarte mare în perioada sărbătorilor de iarnă, jucăriile lui fiind la mare căutare.

Loading...