Aceasta este rugăciunea pe care trebuie să o spui în fiecare seară, înainte de culcare, pentru a te curăţa de toate păcatele zilei

Zilele noastre sunt lungi, obositoare, din ce în ce mai stresante. Ca să ne putem duce la bun sfârşit toate sarcinile de la serviciu şi de acasă, facem, de multe ori, greşeli mai mari sau mai mici.

Spune aceată rugăciune în fiecare seară, înainte de culcare, pentru a-ţi curăţa sufletul de păcatele pe care l-ai comis în timpul zilei.

Loading...

Rugaciunea intaia a Sfantului Macarie cel Mare catre Dumnezeu Tatal:

“Dumnezeule cel vesnice si Imparate a toata faptura,

Cela ce m-ai invrednicit a ajunge pana in acest ceas, iarta-mi pacatele ce am facut in aceasta zi: cu lucrul, cu cuvantul, si cu gandul, si curateste,

Doamne, smeritul meu suflet, de toata intinaciunea trupului si a sufletului. Si-mi da, Doamne, in aceasta noapte, a trece somnul in pace, ca sculandu-ma din ticalosul meu asternut, bine sa plac Preasfantului Tau nume, in toate zilele vietii mele, si-mi ajuta cu harul Tau sa calc pe vrajmasii cei ce se lupta cu mine, pe cei trupesti si pe cei fara de trup.

Izbaveste-ma Doamne de gandurile cele desarte, care ma intineaza si de poftele cele rele, ca a Ta este imparatia, puterea si slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.”

Rostește rugăciunea către Iisus Hristos pentru bunăstarea și fericirea copiilor! Are puteri incredibile daca este rostita din toata inima

Mai puțin cunoscută, rugăciunea către Domnul Iisus Hristos pentru fericirea și bunăstarea copiilor are puteri incredibile, dacă e spusă din toată inima.

Se citește în fiecare zi

De multe ori simțim că viața se duce sub povara multor greutăți. Când însă e vorba de copilul nostru, problema devine și mai mare. Dumnezeu însă nu dă doar părinților puterea de a trece de necazuri, ci și copiilor.

Foarte important este însă să ne rugăm Maicii Domnului să ne ajute ducând rugăciunile noastre uneori fără nădejde în fața Fiului Său, pentru ca acesta să ni le împlinească.

Iată și textul rugăciunii…

“Doamne Iisuse Hristoase! Fie mila Ta asupra copiilor mei (numele), păzeşte-i pe ei sub acoperământul Tău, ocroteşte-i de toată pofta vicleană, depărtează de la ei pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul, deschide-le urechile şi ochii inimii, dăruieşte umilinţă şi smerenie inimilor lor. Doamne!

Cu toţii suntem zidirea Ta: îndură-Te de copiii mei (numele) şi întoarce-i la pocăinţă. Mântuieşte-i, Doamne, şi miluieşte-i pe copiii mei (numele) şi luminează-le mintea cu lumina înţelegerii Evangheliei Tale, povăţuieşte-i în calea poruncilor Tale şi învaţă-i, Mântuitorule, să facă voia Ta, că Tu eşti Dumnezeul nostru și Ție slavă înălțăm, Tatălui și Fiului și Sfântului Duh, acum și pururea și în vecii vecilor.

Amin!”.

Loading...