5 băuturi care ajută nu doar la detoxifiere ci și la slăbit

În articolul de astăzi m-am decis să vă prezint 5 băuturi, recomandate, în special seara, care vă ajută, nu doar să vă detoxifiați organismul dar vă vor fi de mare folos în lupta cu kilogramele.

Conform medicinei chineze, ficatul nostru funcționează la cote maxime, noaptea între 1 și 3. Dacă oferim ficatului nutrienți, înainte de culcare, îl ajutăm la o curățare adecvată, la o creștere a procesului de arderi a grăsimilor și de reducere a toxinelor din corp.

Loading...

Infuzie de mușețel: binecunoscutul ceai de mușețel este extrem de benefic organismului dacă îl consumi seara. Este plin de proprietăți sedative și antioxidante. Îmbunătățește calitatea somnului, activitatea sistemului nervos și reduce stresul. De asemenea are calități anti-inflamatorii.

Se recomandă să consumați ceaiul de mușețel în fiecare seară, timp de 2 săptămâni.

Apă caldă cu lămâie: lămâia este miraculoasă dacă vă începeți ziua cu ea, dar ar trebui folosită și seara.

Preparare:

Fierbeți apa. Când este suficient de fierbinte adăugați sucul de la 1 lămâie.

Beți apa cu lămâie cu cel puțin 30 minute înainte de culcare, timp de 3 săptămâni.

Ceai de lămâie și ghimbir: când sunt combinate au efecte extraordinare pentru pierderea în greutate. De asemenea sunt benefice pentru sănătate. Ghimbirul și lămâia sunt bogate amândouă în vitamin C și antioxidanți. Ghimbirul are efecte anti-inflamatorii, tratează celulita și crește arderile grăsimilor.

Aveți nevoie: 250ml apă, ½ lămâie și 1 felie ghimbir.

Preparare:

Fierbeți apa. Adăugați sucul de lămâie și ghibirul.

Lăsați să se liniștească 15 minute, apoi strecurați.

Se recomandă de 3 ori pe săptămână.

Ceai de mentă: acest ceai este bun pentru stomac. Uleiurile esențiale pe care le conține înlătură toate surplusurile din colon și ficat.

Consumați acest ceai în fiecare seară, timp de 3 săptămâni.

Terci de ovăz: este plin de minerale, vitamine și fibre. Adică tot ceea ce avem nevoie pentru o digestie bună. De asemenea, are efecte de relaxare.

Ingrediente: 1 linguriță scorțișoară măcinată, 6 căni apă, 1 cană de ovăz organic

Preparare:

Cerealele trebuie lăsate în apă 7 ore

Strecurați și limpeziți bine.

Adăugați apă și scorțișoară

Puteți adăuga gheață dacă doriți.

Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal!

A fost lovit în repetate rânduri la palme cu rigla, dar asta nu l-a împiedicat să întârzie la şcoală zilnic… Din contră! În ciuda “corecţiilor” primite de la profesorul său, acest elev şi-a continuat obiceiul. Nicio pedeapsă nu părea să-l aducă în rândul lumii… Într-o zi, însă, i s-a aflat secretul… Era înfiorător!

Acest elev obişnuia să întârzie la ore în fiecare zi. Şi tot în fiecare zi profesorul îi aplica o “corecţie” fizică imediat ce ajungea în clasă. Nu l-a întrebat nimic, dar nici el n-a spus nimic… Şi toată nepăsarea a fost pusă pe seama “puturoşeniei”.

Într-o dimineaţă, în timp ce făcea jogging, profesorul şi-a zărit elevul pe stradă. Brusc, a decis să-l urmărească. Ce i-a fost dat să vadă, însă, l-a făcut să plângă!

Băiatul livra ziare, zi de zi, pentru a face rost de bani. Era singura sursă de venit a familiei şi făcea tot ce-i stătea în putinţă ca să-şi păstreze slujba. Chiar dacă asta însemna să ajungă mai târziu la şcoală. Şi chiar dacă asta însemna să fie pedepsit într-un mod de neimaginat!

A doua zi, când a ajuns la şcoală, la fel de târziu, băiatul a întins mâinile resemnat, aşteptând să fie lovit şi de această dată. În schimb, profesorul l-a luat în braţe şi l-a strâns la piept. Nu ştia cum să-l facă să-l ierte pentru pedepsele pe care i le aplicase până atunci. Din acea zi, coşmarul băiatului s-a încheiat.

Loading...